Episode 1 – Spør psykologen

podkast-mindfit-fbI forbindelse med mitt arbeid med Mindfit lager vi podcast «Spør Psykologen!». Her ser du vår aller første episode. Vi har valgt ut tre spørsmål fra våre lesere som vi svarer på (spørsmålene ser du under bildet).

I denne sendingen fra 24. mars møter du Mindfits psykologspesialist Janne Ekeberg Amundsen og programleder Nils Heldal.

Vi svarer på disse spørsmålene:

Spørsmål 1: Hvor vanlig er det egentlig å gå til psykolog?

Spørsmål 2:
Hei! Jeg jobber i en førsteklasse. Vi er to lærere. En av elevene ble plutselig rammet av angst. Hva er best? At man forsøker å koble henne på andre elever i leken, eller at hun får gå og holde en voksen i hånda gjennom hele dagen.

Det har endt opp med å holde en voksen i hånda, vente i garderoben til den voksne går ut. Eleven har nå falt ut av det sosiale fellesskapet i klasse, leker aldri med de andre. En sosialt fungerende elev bruker nå nesten all sin energi på å forsikre seg hvor de voksne er, og holde kontroll på dem

Har du noe råd?

Spørsmål 3: Hva er beste behandling opp i mot posttraumatisk stresslidelse

Har du spørsmål til vår neste sending?

Mindfitapp-skjermbilde


Mindfit hjelper deg til å få en bedre hverdag!
Med enkle grep og teknikker kan du endre ditt tankemønster, flytte fokus og få større mestringsfølelse på de utfordringer du selv har i hverdagen. Last ned Mindfit fra App Store.


NB! Android-versjonen blir lansert i april 2015

%d bloggere like this: