Timebestilling

Du kommer enklest i kontakt med meg ved å fylle inn kontaktskjema nedenfor.

Det er ikke nødvendig med utfyllende informasjon – dette av hensyn til din egen konfidensialitet. Oppgi ditt navn og telefonnummer så ringer jeg deg tilbake for nærmere avklaring.

Kontoradresse:

Piren psykologsenter
Pirsenteret, Havnegata 7
7010 Trondheim
Tlf: 400 99 276

Jeg har nylig inngått driftsavtale med Helse Midt-Norge. Det kreves legehenvisning for å komme inn på disse vilkår og det må påregnes ventetid. Jeg ønsker at det tas kontakt i forkant for å avklare om det er ledig kapasitet.  I perioder kan det være inntaksstopp.

Alle legehenvisninger må sendes elektronisk.

Jeg tar imot private oppdrag. Det kreves ingen legehenvisning for å komme inn på disse vilkår. Ta kontakt for å høre om det er ledig kapasitet.

Rådgivning/Egenutvikling/Coaching

  • Kr 1300 pr time

Kurs / Undervisning / Veiledning

  • Kontakt meg for pris

Avbestilling må skje i kontortid 8.00-16.00, senest 24 timer i forkant. Timer som avbestilles for sent medfører gebyr (702 kr)


Kontakt meg


 
Jeg er medlem av Norsk psykologforening noe som innebærer at jeg har forpliktet meg til å arbeide i tråd med rådende fagetiske standarder. Dette gir en helt nødvendig kvalitetssikring og trygghet for klienter. Eventuell klage på psykologers yrkesutførelse kan rettes til Norsk psykologforening eller helsetilsynet.
 
%d bloggere like this: